Linnéas Kroppsvård

Klassisk Massage i Luleå

Linnéas kroppsvård erbjuder klassisk massage i våran fina lokal i Luleå. Alla har vi behov av att ta hand om oss för att lära känna sin kropp, kanske hantera stress bättre, återhämta kraft, reducera spänningar, reflektera, känna efter, och ta hand om krämpor. Lyssna på din kropp! Den vet vad du behöver.

Klassisk massagen med eteriska ekologiska oljor mjukar upp muskulaturen och syresättningen ökar.

Även bindväv och lymfsystemet mår väl av en behandling. Massagen är avkopplande, smärtlindrande, stimulerande för immunförsvaret och avgiftande.

Boka tid för massage redan idag, vi finns i H1 huset på Kronan i Luleå.

Om du har större detox-behov är det bättre att börja med en Hälsoanalys med Shiatsu eller Zonterapi.

FRISKVÅRDSPENGEN

Kan användas till alla behandlingar jag erbjuder, även kostrådgivning. Dessa behandlingar är både rehabiliterande och förebyggande behandlingar. De syftar till att stödja och stärka funktioner, eliminera skadliga processer, återuppbygga och reparera. Behandlingarna leder också till att stödja immunförsvaret, stärka kroppens egen läkande kraft och förmåga att fungera i större harmoni och balans.

Behandling

En behandling är alltid individuell och innehåller precis den behandling du behöver eller önskar. Exempelvis

* 30 min - Axlar - Nacke - Rygg

* 60 min - Axlar - Nacke - Rygg och ben

* 120 min- Behandling av hela kroppen.

STUDENTER HAR 30% rabatt

Alla studenter får rabatten för alla bokade behandlingar. Via knappen till höger (Boka tid) kan du boka själv, men även se behandlingsmetoder, priser, erbjudanden och tider VÄLKOMMEN ATT KÄNNA PÅ EFFEKTEN AV EN BEHANDLING! Facebook.com/linneaskroppsvard