Linnéas Kroppsvård

Shiatsu

Själv läkning

Shiatsu är en japansk friskvårds metod. Ordagrannt betyder shi- finger och atsu- tryck, alltså fingertryck!

Metoden grundar sig på gammal beprövad österländsk medicin och akupunktur kunskaper. Vi har energibanor som löper genom kroppen där varje sådan bana har samband med ett organ och i sin tur ett sinnesorgan och en känsla. Dessa energibanor kallas meridianer. Det kan uppstå stagnation i meridianerna på olika ställen, som gör att flödet blir stört. När man trycker på dessa blockeringar kommer energiflödet igång och påverkar vår hälsa till det bättre, genom att energiflödet till organen ökar.

Allting hör ihop och har samverkan mellan känslor-intellekt-andlighet och allt i en speciell ordning. Det finns alltid en orsak varför kroppen eller psyket uttrycker en obalans( symtom)

Kroppen har en inbyggd intelligens och självläkande kraft. Varje cell vet hur det skall vara just där den finns i kroppen. Genom behandlingen, aktiveras den naturliga intelligensen i cellernas DNA, och vi ser att kroppen läker själv.

Vad kan Shiatsu göra för Dig?

 • Du känner djup avslappning.
 • sömnproblem kan avhjälpas
 • välbefinnandet ökar
 • lugnar oro/sorg/nervositet
 • Du kan känna dig mer vital
 • medvetenheten om dig själv och andra fördjupas
 • avhjälpa specifika åkommor ex astma,alergi, verk
 • Du kan komma i bättre balans med Kropp och själ
 • HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

  * Behandlingen görs på en madrass på golvet. Du behöver inte klä av Dig, ha bara mjuka ej åtsittande kläder på Dig. * Du får en tryck-massage med mjuka dynamiska & Långsamma rörelser. * Terapeuten använder händer, knän, armbågar, fingrar etc. för att stärka svagheter och öppna upp energiflöden i kroppen.

  Har Du ett värdebevis?

  Du kan dra av värdet (350 kr) från valfri behandling. På så vis får du reduserat pris. Via knappen till höger (Boka tid) kan du se erbjudanden, priser, och tider för att boka tid själv. Ring gärna vid frågor. VÄLKOMMEN ATT KÄNNA PÅ EFFEKTEN AV EN BEHANDLING!

  FRISKVÅRDSPENGEN

  kan användas till alla behandlingar jag erbjuder, även kostrådgivning. Dessa behandlingar är både rehabiliterande och förebyggande behandlingar. De syftar till att stödja och stärka funktioner, eliminera skadliga processer, återuppbygga och reparera. Behandlingarna leder också till att stödja immunförsvaret, stärka kroppens egen läkande kraft och förmåga att fungera i större harmoni och balans.